Împrumuturi rapide și ușoare până la 17.000 RON în 24 de ore

Istoricul de credit negativ nu este important dacă aveți un garant

Plată rapidă

Fără costuri ascunse

Aplicație sigură

Împrumuturi rapide și ușoare

99.9% DAE

Un exemplu reprezentativ: împrumutați 17000 lei pe 60 luni plătind 1.042,49 lei pe lună, suma totală care trebuie plătită 62.549,67 lei. Dobândă fixă: 71.28%

Venitul net lunar trebuie să fie de minim 2.606,23 Lei, dacă aceasta este singura rată.

Împrumută cu un garant

Ați avut vreodată cererea de împrumut respinsă? Suntem diferiți. Dacă aveți pe cineva care să vă fie garant, istoricul dvs. negativ de credit nu contează pentru noi! Este suficient ca garantul dvs. să dețină o proprietate și să fie de acord să plătească ratele de împrumut atunci când aveți probleme să le plătiți înapoi. Dacă prietenii și familia dvs. cred că sunteți de încredere, noi o să facem la fel!

Cine poate fi garant?

Oricine este cetățean român între 25 și 75 de ani poate fi garant. Bună credibilitate și proprietate proprie sunt, de asemenea, necesare.

Cine suntem?

Rapida Loans este o companie nou înființată pe piața românească, dar avem o experiență vastă în acordarea de împrumuturi. Operam în Marea Britanie din 2005. Am acordat împrumuturi pentru o sumă totală de 5 miliarde de lei la 230 mii de clienți. Respectăm principiul potrivit căruia clientul nostru este mai important pentru noi decât numerele și statisticile. Funcționăm cu reguli clare, fără costuri ascunse. Clienții pot împrumuta până la 17.000 lei pentru cel mult 60 de luni.

Rapida Loans devine rapid cea mai bună alegere în România pentru persoanele ale căror cereri au fost respinse de către bancă. Rapida este, de asemenea, percepută pe piață ca o modalitate revoluționară de a acorda împrumuturi persoanelor cu istoric de credit negativ.